Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

WORKSHOPS & EVENTS

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

  • Workshop Make-Up

In aangenaam gezelschap je mooi leren opmaken, zorgt voor een instant happy moment en boost ook je zelfvertrouwen. Je leert tips & tricks voor een mooie naturelle look. Dit alles met een lekker hapje en drankje erbij. (min 3 - max 4 personen, €45pp)

De eerstvolgende workshop vindt plaats op:

  • 9 december 2023 van 9u30u tot 12u: CREATE YOUR MAGICAL LOOK met Studio Mino

Info en inschrijvingen via 0478 79 83 32 of info@wellnesst.be

Wens je graag zelf met een groepje vriendinnen een datum te prikken? Dat kan ook. Neem contact op met Wellnesst per e-mail of telefonisch zodat we jullie workshop kunnen inplannen.

(Reservatie is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld van 45/pp. Wanneer 3 dagen na inschrijving de betaling niet werd uitgevoerd, kan jouw plaats niet langer vrijgehouden. worden.)

Bij annulatie minder dan 1 week vóór de workshop is terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet meer mogelijk.

  • Sculpture Workshop

Kom 'gekke bekken trekken' in een aangenaam gezelschap van min 3 en max 5 personen.
Een workshop waarin je sculpting-oefeningen aangeleerd krijgt om jouw huid langer jong te houden en natuurlijk mooi ouder te worden. Je leert specifieke gelaatsoefeningen waarbij je het onderhuids bindweefsel, spierweefsel en botweefsel versterkt. Hoe jonger je start, hoe langer je huidveroudering kan uitstellen. Maar ook reeds bestaande rimpels en verslapping zullen verminderen en je gelaat krijgt een vitalere uitstraling.

GESCHIKT VOOR ELKE LEEFTIJD!

Er is dit jaar een reeks van 3 sculpture clubs gepland. Per sessie leggen we de focus op een andere gelaatszone. Je kan deze sessies afzonderlijk boeken aan €50/pp of de volledige reeks aan €139/pp. De eerstvolgende reeks van sculpture workshops vindt plaats op: 

  • 14 maart 2024: focus op bovenste gelaatszone (voorhoofd & ogen)
  • 21 maart 2024: focus op middenste gelaatszone (wangen, neus & mond)
  • 28 maart 2024: focus op onderste gelaatszone (kin, kaaklijn, hals

Telkens om 18u30 tot 20u30.

Info en inschrijvingen via 0478 79 83 32 of info@wellnesst.be

Wens je graag zelf met een groepje vriendinnen een datum te prikken? Dat kan ook. Neem contact op met Wellnesst per e-mail of telefonisch zodat we jullie workshop kunnen inplannen.

  • Workshop Skincare

Ontdek jouw huidconditie met een professionele huidanalyse, krijg productadvies op maat en ga onder begeleiding aan de slag met de juiste producten.

In leuk gezelschap kom je meer te weten waarvoor welke producten ingezet kunnen worden en leer je de producten correct gebruiken zodat je jouw huid optimaal kan verzorgen. (min 2 - max 4 personen

De eerstvolgende workshops vinden plaats op:

  • nog te bepalen

Info en inschrijvingen via 0478 79 83 32 of info@wellnesst.be

Wens je graag zelf met een groepje vriendinnen een datum te prikken? Dat kan ook. Neem contact op met Wellnesst per e-mail of telefonisch zodat we jullie workshop kunnen inplannen

(Reservatie is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld van 50/pp. Wanneer 3 dagen na inschrijving de betaling niet werd uitgevoerd, kan jouw plaats niet langer vrijgehouden worden.

Bij annulatie minder dan 1 week vóór de workshop is terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet meer mogelijk.)

  • Men Only - Skin&Shave event

Een exclusieve mannenavond waarbij je, onder leiding van de internationaal geschoolde expert lady-barber Saïda , aan de slag gaat met scheerborstel, mes en scheerzeep.
Scheer gladder en gemakkelijker met een authentiek open scheermes of safety razor. Stap voor stap leer je de technieken.Dit alles vergezeld van een biertje en een hapje. Men-time en fun verzekerd.

Het eerstvolgende skin&shave-event vindt plaats op: datum nog te bepalen.

Info en inschrijvingen via 0478 79 83 32 of info@wellnesst.be

  • Personal Colour Check
Wist je dat het vinden van de juiste kleur foundation beauty dilemma nr.1 is? Echter met de LOOkX foundations, die aanvoelen als een tweede huid, én een personal colour check, is dit een piece of cake. Iedereen wil graag een egale, stralende huid. Het hebben van de juiste foundation is daarbij essentieel! Wellnesst helpt je graag bij het vinden van de perfecte match. Kom langs voor jouw personal colour check. Deze kost €20. Dit bedrag vervalt bij aankoop van jouw foundation.