Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.
ONS VERHAAL

Wellnesst gunt iedereen een stralende, gezonde huid én ontspanning! Feel good, look good.

Bij Wellnesst kan je terecht voor huidverzorging, huidverbetering én jouw  verwenmoment:

Huidverbetering en -verjonging van het gelaat door innovatieve technieken zoals bindweefselmassages (Natural Face Lifting), Pro Peelings en  het toepassen van apparatuur (Esthelux ledtherapie, microneedling, Cerefino met hydrodermabrasie, zuurstofinfusie, radiofrequentie en ultrasoon), advies voor thuisverzorging, ontspannende gelaatsverzorgingen, relaxerende massages, verwenarrangementen, make-up, pedicure en workshops.

Ik sta voor je paraat met de nodige vakkennis en met zorg geselecteerde kwalitatieve producten om jou optimaal te verzorgen met een doeltreffend resultaat.

Tot binnenkort!

Leen Pacquée

Wat vinden onze klanten er van?

Vriendelijk toffe dame ga er super graag ge komt op rust babbeltje slagen tydens behandeling ga er voor voetbehandeling en ben echt te wreden gezicht behandeling al gedaan goede uitleg doe zo verder top

Sylvie Hoogstoel
5/5

Leen legt je écht in de watten… zij kent de kunst om je te verwennen met fijne producten, lekkere geurtjes en zachte handen… de rust in het salon met een zacht muziekje draagt bij tot volledige ontspanning. Je gaat met een heerlijk gevoel naar huis en kijkt al uit naar de volgende behandeling!👍🏻

Marianne Alderweireldt
5/5

Een verzorgd salon. Heel netjes. Leen is professioneel, werkt zeer hygiënisch en is daarenboven nog supervriendelijk. Een aanrader!

Wendy De Fré
5/5

Ik genoot van een deugddoende hot-stone-massage. Ik was tijdens en nadien helemaal ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sofie Lamaire
5/5

We zouden het leuk vinden als u een beoordeling achterlaat