Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Skincare workshops met huidanalyse

Multigenerational women having fun using skin care products - Skin care therapy

Skincare workshops met huidanalyse

WANNEER?

  • woensdag 9 februari 2022 om 18u30
  • zaterdag 19 februari 2022 om 10u (VOLZET)

In deze workshop leer je jouw huididentiteit kennen aan de hand van een professionele huidanalyse met de Safia-skinanalyser. Je gaat daarna aan de slag met de juiste producten geschikt voor jouw huid.

In een aangename sfeer met maximum 4 personen, leer je stap voor stap jouw huid op een correcte manier verzorgen. Dit alles met versnaperingen en een lekker glaasje.

WAAR?

Alles gaat door in Wellnesst, Bleekmeersstraat 66, 9160 Lokeren

Multigenerational women having fun using skin care products - Skin care therapy

HOE INSCHRIJVEN?

Stuur een mailtje naar info@wellnesst.be en vermeld jouw naam én de datum van de workshop waaraan je wenst deel te nemen.  Jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging per e-mail door Wellnesst en na betaling van het inschrijvingsgeld (€45/pp). Het aanvinken van je aanwezigheid op het Facebook-evenement is geen bevestigde inschrijving).

Goed om weten:

De workshop gaat door vanaf 2 personen met een maximum van 4 personen om de corona-veiligheid te kunnen garanderen.
Kom met mondmasker en ontsmet je handen bij binnnenkomst. Vanaf het moment dat ieder zijn plaatsje heeft, mag het mondmasker af.
Om voldoende ventilatie te voorzien, zal de deur van Wellnesst regelmatig open gezet worden. Doe misschien een extra gilet of trui aan als je het makkelijk koud krijgt. Zorg er wel voor dat gelaat en hals makkelijk vrijgemaakt kunnen worden.
Bij annulatie minder dan 1 week voor de workshop, is er geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld mogelijk.
Bij annulatie door verstrengde covid-maatregelen, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Plaatsen zijn beperkt. Dus neem gauw jouw agenda, spreek eventueel een vriendin aan en plan deze toffe, gezonde activiteit, reserveer je plaats via e-mail (info@wellnesst.be) en kijk uit naar deze leuke, leerrijke workshop!