Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Make-up Hairstyling Bruid

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

 • Dagmake-up (in salon) 30 à 45 min € 39

Een mooie naturelle look of een zachte smokey eye, nude glanzende lippen of perfect roodgestifte lippen.. Een mooie make-up geeft je dat tikkeltje meer zelfvertrouwen waardoor je meer gaat stralen op die speciale gelegendheid.

 • Applicatie 1-dagswimpers € 18

Met het extra aanbrengen van 1-dagswimpers, krijg je een grotere open blik. Ideaal om een feestmake-up wat glamoureuzer te maken.

 • Individueel make-up advies, (stap voor stap make-up & stappenplan voor thuis) (60 min) € 70

Leer onder begeleiding hoe je het beste make-up aanbrengt aangepast aan jou gelaat en stijl. We kiezen de kleuren en texturen die je het mooist laten stralen. Er wordt een voor & na foto gemaakt en je krijgt een persoonlijk stappenplan mee naar huis zodat je jouw make-up routine makkelijk eigen maakt.

 • Bruidsarrangement € 250

Duur: 3u15<br>LOOkX gelaatsverzorging met oog- en lipcontourverzorging voor een zuivere, zachte, stralende huid
Natural brows (browstyling) voor die open blik bij jouw make-up
Lashlift en -kleuren van de eigen natuurlijke wimpers voor een stralende oogopslag. Pedicure met paraffinebad OF gellak op de teennagels voor zijdezachte voeten zodat je op wolkjes naar het altaar loopt.

 • Bruidsarrangement Deluxe € 350
4u30
LOOkX gelaatsverzorging met oog- en lipcontourverzorging voor een zuivere, zachte, stralende huid Natural brows (browstyling) voor die open blik bij jouw make-up Lashlift en -tinting van de eigen natuurlijke wimpers voor een stralende oogopslag Pedicure met paraffinebad OF gellak op teennagels zodat je op wolkjes naar het altaar loopt + Volledige wellness bodyscrub en hydraterende lichaamsmassage voor een fluweelzachte huid en complete ontspanning om volledig zen te worden voor jouw grote dag
 • Bruidsmake-up op locatie, inclusief proef in salon € 135

Tijdens een proefsessie overlopen we uitgebreid jouw wensen en stijl om de perfecte bruidsmake-uplook te creëren. Alles wordt netjes genoteerd en er wordt een foto gemaakt, zodat de make-up op de huwelijksdag vlot zal verlopen.

 • Hairstyling bruid op locatie, inclusief proef in salon € 90
 • Hairstyling extra dame op bruidslocatie, inclusief proef in salon € 90
 • Hairstyling communie/bruidsmeisje/kind (tot 14 jaar) € 30

Wanneer je voor een speciale gelegenheid in de schijnwerpers staat als bijvoorbeeld bruidsmeisje of communicant, dan wil je natuurlijk dat je straalt met mooie haren. Dit kan perfect met extra krullen of vlechten en/of opsteekwerk.

Indien nodig kunnen opvulstukken zoals een crepon/donut verwerkt worden in het kapsel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd. Bij Wellnesst is er een beperkt aanbod aan haaraccessoires die aangekocht kunnen worden. Eigen accessoires mogen meegebracht worden.

 • Make up extra dame bij de bruid (zonder proef) € 45
 • Hairstyling (krullen met warmtetools en/of opsteken) € 45

(Half)opgestoken haar, al dan niet voorafgegaan door krullen met warmtetools, maken het plaatje compleet om naar dat feestje te gaan.

Indien nodig kunnen opvulstukken zoals een crepon/donut verwerkt worden in het kapsel. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd. Bij Wellnesst is er een beperkt aanbod aan haaraccessoires die aangekocht kunnen worden. Eigen accessoires mogen meegebracht worden.