Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Massages

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

  • Magnesiumboost (75min) € 85

Ontspannende, helende magnesiumscrub en -massage van rug en achterzijde benen.

De scrub verwijdert dode huidcellen, en maakt de huid zacht. De poriën worden opengezet en de doorbloeding verbetert.

Terwijl de benen gescrubd en gemasseerd worden, zorgt het warmtepack op de rug voor een nog intensere en snellere opname van de magnesiumolie. Magnesium heeft een positieve invloed op stijve spieren, krampen, reumatische klachten, artrose, fibromyalgie, hoofdpijn, ... Het bevordert ook de nachtrust en geeft meer energie.

De behandeling wordt afgesloten met een massage van de rug.

  • Klassieke zweedse massage (volledig lichaam) € 90

Krachtige, manuele, relaxerende massage uitgevoerd in de richting van de bloedcirculatie. Ideaal voor het losmaken van spierspanningen, stimulatie van de bloedciruclaite en afvoer van afvalstoffen.

  • Klassieke zweedse massage (rug, schouders & nek) € 48

Krachtige, manuele, relaxerende massage van rug, schouders en nek

voor het losmaken van spierspanningen, stimulatie van de bloedciruclaite en afvoer van afvalstoffen.

  • Stempelmassage (volledig lichaam) € 92

Zoutstempels met toevoeging van essentiële olieën hebben een scrubbende werking waardoor poriën openen en het lichaam gereinigd wordt. Naast dit zuiverende effect, is dit een zeer ontspannende massage, dankzij de diepgaande warmte van de stempels en de aroma's die de kruiden of essentiële oliën verspreiden.
De stofwisseling wordt geactiveerd, spieren versoepelen, je lichaam ontgift. Ideaal voor de revitalisering van lichaam & geest. Een stempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is.

Door de intense warmte die via de stempels op het lichaam wordt overgebracht, mag deze massage niet uitgevoerd worden bij een buitentemperatuur hoger dan 25°C. Het lichaam moet na de massage nog voldoende kunnen afkoelen.

  • Stempelmassage (rug, schouders & nek) € 56

Zoutstempels met toevoeging van essentiële olieën hebben een scrubbende werking waardoor poriën openen en het lichaam gereinigd wordt. Naast dit zuiverende effect, is dit een zeer ontspannende massage, dankzij de diepgaande warmte van de stempels en de aroma's die de kruiden of essentiële oliën verspreiden. De stofwisseling wordt geactiveerd, spieren versoepelen, je lichaam ontgift. Ideaal voor de revitalisering van lichaam & geest. Een stempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. 

Door de intense warmte die via de stempels op het lichaam wordt overgebracht, mag deze massage niet uitgevoerd worden bij een buitentemperatuur hoger dan 25°C. Het lichaam moet na de massage nog voldoende kunnen afkoelen.

  • Hot Stone massage (volledig lichaam) € 92

Diepe, ontspannende massage met basaltstenen (45°C), afgewisseld met manuele grepen om bloed- en lymfecirculatie te bevorderen. Ideaal in de wintermaanden.

De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. Ideaal bij stress, vermoeidheid, spierblokkades, (niet ontstoken) reuma en arthrose, slechte bloedcirculatie of spijsverteringsproblemen.

Door de intense warmte die via de stenen op het lichaam wordt overgebracht, mag deze massage niet uitgevoerd worden bij een buitentemperatuur hoger dan 25°C. Het lichaam moet na de massage nog voldoende kunnen afkoelen.””

  • Hot Stone massage (rug, schouders & nek) € 56