Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Gelaatsverzorging - MEN ONLY

MEN3 & LOOkX= minimale inspanningen met maximale resultaten

De MEN3 producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met MEN3hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. Keep it simple! MEN³ Skincare producten bevatten het uiterst innovatief en baanbrekend ingredïent Annonasense CLR en is dé medisch-cosmetische innovatie van 2022! Niet alleen omwille van de huidverbeterende eigenschappen, maar ook vanwege de duurzaamheid. Dit actief bestanddeel wordt namelijk gehaald uit de schil van de Cherimoyavrucht waardoor we onze aarde niet extra uitputten.

MEN³ maakt ook van elk scheerritueel een zintuigelijke sensatie en garandeert een gladder en langer resultaat. De MEN³ scheerproducten zijn ook geschikt voor mannen met een uiterst gevoelige huid. Het maakt komaf met huidproblemen in de baardstreek zoals scheerbrand, eczeem, schilfers, psoriasis, dermatitis,… De Pre Shave gel bereidt de huid voor op de scheerbeurt: het vormt een beschermlaagje tussen huid en mes én de baardharen slorpen de gel op, komen hierdoor recht op te staan waardoor ze korter afgeschoren kunnen worden. Resultaat: een langer, gladder scheerresultaat met minder wondjes. 

De uitgesproken mannelijke geur van de aftershavebalsem, alsook het Men³-parfum  met toetsen van sandelhout, leder en amber, is bovendien onweerstaanbaar.Tijdens een gelaatsverzorging worden de producten en technieken afgestemd op jouw huidconditie & -doelen. Afhankelijk van jouw wensen, beschikbare tijd en budget, boek je een kortere of langere behandeling: Business treatment (40min), Pure Skin Treatment (60min), Take Your Time (90min). Voor het beste en meest langdurige resultaat, ga je thuis ook aan de slag met de juiste skincare routine.

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

 • Business Treatment - MEN (40 min) € 65

  Bekomen van een drukke werkweek, ontstressen, met stijl en energie het weekend starten.... Een business-treatment is een behandeling die je in geen tijd een energieke, succesvolle en gezonde uitstraling geeft.

 • Pure Skin Treatment - MEN (60 min) € 86

  Een pure-skin & relax behandeling is voor hem die nood heeft aan een zuivere, energieke huid én extra ontspanning.

 • Take Your Time Treatment € 115

  Een uitgebreide, ontspannende gelaatsverzorging met extra aandacht voor gezichts- en oogcontour.

 • Gelaatsverzorging met dermaplaning - NIEUW! € 0

  Een innovatieve peeltechniek die kom af maakt met een doffe huid en meer.