Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Make-up Hairstyling Bruid

WAT LEUK, JE BENT VERLOOFD! PROFICIAT!

Maak je al plannen voor jouw grote dag? Daar komt heel wat bij kijken. Als je de verzorging van jouw make-up & kapsel ven/of die van de suite overlaat aan een professional, neemt dit alvast veel stress weg en kan je er gerust van zijn dat je er op je allerbest uitziet op jouw trouwdag.

HOE WERKEN WE?

Wanneer je bevestiging krijgt dat Wellnesst beschikbaar is op jouw huwelijksdag, nodig ik jou uit voor een proefsessie bruidsmake-up en/of kapsel in het salon.

Tijdens deze eerste kennismaking overlopen we uitgebreid jouw wensen en stijl om jouw droom-bruidslook uit te proberen. Alles wordt netjes genoteerd en we maken een foto. Zo ben jij zeker dat alles vlot verloopt, zonder stress, én met het gewenste resultaat op jouw grote dag. Ook krijg je tips om jouw huid en haar goed te verzorgen naar de aanloop van jouw trouwdag.

Op de dag van het huwelijk komt Wellnesst ter plaatse met al het materiaal. Heb je nog een aantal suite-dames waarvoor make-up en/of kapsel voorzien moet worden? Dan bekijken we wat haalbaar is binnen de beschikbare tijd op jouw trouwdag zodat iedereen tijdig klaar is.

Het enige wat nodig is, is een plaatsje in de buurt van een raam met genoeg daglicht.

Uiteraard staat Wellnesst voor je klaar met een opperbest humeur en genoeg “zen” om er voor te zorgen dat deze grote dag goed begint.

WIL JE WELLNESST BOEKEN VOOR JOUW GROTE DAG?

Stuur dan een mailtje via het contactformulier voor meer info. Vergeet alvast niet om de trouwdatum te vermelden. Zo weet je heel binnenkort of Wellnesst nog beschikbaar is. De agenda voor bruiden loopt snel vol, wees er dus op tijd bij!

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

  • Combi bruidsmake-up & kapsel, incl. proef in salon € 260
  • Enkel bruidsmake-up, incl. proef in salon € 170
  • Enkel bruidskapsel, incl. proef in salon € 130
  • Make-up extra dame bij suite (zonder proef) € 50
  • Hairstyling extra dame suite (incl. proef) € 100
  • Hairstyling kind t.e.m. 14jaar € 30
  • Km-vergoeding heen- en terug € 0.50/km