Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Brows en Lashes

Wenkbrauwen bepalen in sterke mate de vorm van je gezicht. De juiste wenkbrauwvorm doet je er jonger en karaktervoller uitzien. Wenkbrauwen kunnen je algemene uitstraling maken of kraken. Dus, dan wil je toch liefst dat ze er flawless en verzorgd uitzien?

Browmapping is een specifieke meettechniek om de ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht te bepalen . Overtollige haartjes worden na het shapen verwijderd met hars, pincet en eventueel getrimd.

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

  • Men Brows € 15

voor de stoere, maar toch verzorgde wenkbrauwen

  • Natural brows woman (browmapping/harsen/tips) € 25

Modelleren van de wenkbrauw dmv browmapping, epileren met hars/pincet en eventueel trimmen. Daarnaast krijg je make-up-tips specifiek voor de wenkbrauwen voor een mooie open blik.

  • Tinting brows (browmapping/harsen/kleuring met wenkbrauwverf) € 33

Idem 'Natural Brows', inclusief kleuren met wenkbrauwverf om wenkbrauwen met lichte haartjes een mooie vorm te geven. Je kan deze naturelle kleur tot vier weken lang behouden.

  • Lashbomb: Wimperlift & -kleuring € 65

Bij een lashbomb-wimperlifting worden de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift en gekleurd waardoor de ogen groter lijken en je een frisse blik krijgt. Het is een innovatieve manier om de wimpers optisch te verlengen met extra volume.

  • Combi voordeel Tinting brows + Lashbomb € 89