Jaarlijks verlof van 8 t.e.m. 31 augustus. Tijdens deze periode kunnen er geen webshop bestellingen verstuurd worden.

Handige MEN³ verstuiver in pocket formaat (Limited Edition) 

De MEN³ man ruikt stoer, vernieuwend kruidig en toch klassiek. De perfecte combinatie van hout- en amber- met een subtiele toets ledergeur maakt deze parfum onweerstaanbaar Mannelijk Aantrekkelijk.Met deze stijlvolle soft touch parfumverstuiver heeft u uw lievelingsparfum altijd bij de hand. De zwarte parfumverstuiver past perfect in uw binnenzak en is een elegant accessoire ook op (zaken)reis. Deze mat zwarte soft touch verstuiver is gemakkelijk na te vullen.

Tip: Verstuif je parfum bij voorkeur op je kleding van een afstandje en het liefst aan de binnenkant van de stof. Heerlijk een sjaal of een zakdoek, die nog naar jouw favoriete geur ruikt. Parfum blijft namelijk ook lang op kleding zitten. Best nooit je parfum rechtstreeks op de huid spuiten.

MEN³ Aftershave & Beard Balm: Perfect voor onderweg.

Dit compacte formaat is ideaal voor in je reistas, sporttas of handbagage op het vliegtuig. De zachte, alcoholvrije balsem zonder parabenen of minerale oliën is perfect voor mannen met een gevoelige of geïrriteerde huid, zelfs bij eczeem, schilfers, dermatitis of psoriasis.

De ultieme verzorging na het scheren: De MEN³ Aftershave hydrateert en kalmeert je huid, met een subtiele, mannelijke geur die niet overheerst. Het 1-2-3 scheergamma van MEN³ is ontwikkeld voor de moderne man die waarde hecht aan verzorging, baardgezondheid en kwaliteit.

Voor baard en huid: Deze balsem hydrateert en kalmeert niet alleen, maar verzorgt ook je baard. Baardharen worden minder dof en breken minder, waardoor ze makkelijker te kammen zijn. De aantrekkelijke geur is een extra pluspunt, geliefd bij zowel mannen als vrouwen!

DUO MEN3 Pocket Parfum & Travelsize Aftershave & baardbalsem (15ml)
33.00

10 op voorraad