Wellnesst gunt iedereen een gezonde stralende huid en een ontspannen gevoel.

Behandeling wellnesst.

Nieuw - Arrangement - Acties

Laat jezelf eens verwennen. Book yourself fabulous.

 • Verwen-arrangement voor haar € 107
 • Heerlijk genieten van een ontspannende massage en een verkwikkende gelaatsverzorging.

  Een deugddoende zweedse massage van rug, schouders & nek gevolgd door een quick fix gelaatsverzorging bestaande uit reiniging, scrub, crèmemasker, korte gelaatsmassage, dagcrème en zonnebescherming.

 • Verwen-arrangement voor hem € 90
 • Een deugddoende massage van rug, schouders en nek gecombineerd met een magnesium pedicure.

  Voel je helemaal zen en loop op wolkjes door een ontspannende massage van rug, schouders en nek en de magnesium pedicure. Bij deze pedicure geniet je van een voetbad met permsal magnesiumkristallen, magnesiumscrub van voeten, een basis pedicure (knippen, & vijlen nagels, raspen van eelt en incrèmen voeten). Magnesium heeft een positieve invloed op het verlichten van diverse klachten zoals spierkrampen, hoofdpijn, vermoeidheid, reumatische klachten, artrose, rusteloze benen,...

 • Stress release facial (90min) € 135

Laat de overbezorgde of vermoeide uitdrukking op jouw gelaat verdwijnen door deze diep relaxerende gelaatsbehandeling. Na een reiniging en zachte scrub volgt een diepe manuele gelaatsmassage van ongeveer 60 minuten waarbij opgehoopte stress van je afvloeit. We sluiten af met een eindverzorging.

Resultaat:

 • Je gelaatsspieren krijgen rust, je huid klaart op en je krijgt een frissere uitstraling
 • Jouw energie kan weer vlot stromen
 • Je ervaart een intense ontspanning van het hele lichaam door enkel het gelaat te behandelen. Heerlijk toch?

 

Opmerking: deze behandeling kan je ook boeken als je nog nooit eerder een gelaatsbehandeling bij Wellnesst hebt ervaren.

 • Luxe verwen-arrangement voor haar € 135
 • Een deugddoende massage en een verkwikkende gelaatsverzorging gevolgd door een naturelle make-up zorgen ervoor dat jij écht gaat stralen!

  De massage van rug, schouders & nek laat je helemaal ontspannen. Daarna volgt een quick fix gelaatsverzorging bestaande uit een reiniging, scrub, crèmemasker, korte gelaatsmassage, dagcrème en zonnebescherming waardoor jouw huid een gezonde glow krijgt. Een naturelle make-up maakt het plaatje compleet en zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent om nog een stapje in de wereld te zetten. Misschien wel met een speciaal iemand?

 • Luxe verwen-arrangement voor hem € 145

Boost jouw energie met deze verkwikkende behandeling van lichaam en gelaat.

Laad je batterijen op met de magnesiumboost lichaamsbehandeling waarbij je rug en benen eerst gescrubd en daarna gemasseerd worden met de permsal magnesiumproducten. Tijdens de massage van de benen, zorgt het warmtepad op jouw rug voor een nog betere opname van de magnesiumolie. Magnesium heeft een positieve invloed op het verlichten van diverse klachten zoals spierkrampen, hoofdpijn, vermoeidheid, reumatische klachten, artrose, rusteloze benen,...

Daarna volgt een quick fix gelaatsverzorging die je in geen tijd een energieke, succesvolle en gezonde uitstraling geeft. De huid voelt steviger en heel comfortabel aan. De verzorging bestaat uit een reiniging, scrub, toner, masker en moisturizer.

 • POWERBOOST: korte, maar krachtige gelaatsverzorging voor de man € 40

Ontdek de weldaden van het MEN³-gamma. 20 minuten ME(N)-time voor een frissere, gezondere en meer energieke uitstraling! Ook geschikt voor de meest gevoelige mannenhuiden zoals eczeem, psoriasis of baardroos.