NIEUW vanaf eind april 2021

BLOG

NIEUW vanaf eind april 2021

  • Safia Skinanalyser, professioneel huidanalysetoestel: met heel veel trots kondig ik deze aanwinst bij Wellnesst aan.  Met de Safia Skinanalyser breng ik jouw huidconditie in kaart aan de hand van verschillende metingen  en fotoanalyses (pigmentatie, rimpeltjes, couperose, hydratatie, talgproductie, verhoorning en poriën). Zo krijgen we een mooi overzicht van de huidtoestand en komen we tot product- en behandeladvies dat het beste aansluit bij de noden van jouw huid. Gegarandeerd resultaat!
 
  • Permsal Magnesium producten & behandelingen: Magnesium is een sleutelmineraal in je lichaam: Magnesium stuurt namelijk de gehele stofwisseling mee aan, oefent invloed op de belangrijkste lichaamsfuncties en is essentieel bij groei en energiewinning. Een tekort aan magnesium kan lijden tot nachtelijke beenkrampen, rusteloze benen, stijve spieren, ontstekingen, vernauwde bloedvaten, slapeloosheid, voortdurende moeheid, aanhoudende spanning, prikkelbaarheid en stress, hoofdpijn en migraine, osteoporose,.... Magnesiumopname via de huid is een minder bekende, maar veel efficiëntere manier om magnesium op te nemen in je lichaam dan de orale, tabletvorm. Bovendien spaar je het maag-darmkanaal, want orale inname valt als een bom in de maag met veel klachten als gevolg.  Opname via de huid kan niet overgedoseerd worden: de huid neemt maar op wat het lichaam effectief nodig heeft. Ook kan je permsal magnesium rechtstreeks op pijnlijke plaatsen aanbrengen. Maak kennis met de weldaden van Permsal Magnesium via
  1. Magnesium Boost lichaamsbehandeling: scrub & massage van rug en benen met de magnesiumscrub en -olie
  2. Magnesium Pedicure: voetbad met magnesiumkristallen, magnesiumscrub van voet & hand, handmassage en basispedicure
  3. Magnesiumthuiskuur: een intensieve kuur van 2 tot 3 weken met de producten voor thuisgebruik brengt het magnesiumgehalte in jouw lichaam weer op peil. Gedurende de kuur neem je de ene dag een voetbad met de kristallen en de volgende dag 20 sprays van de magnesiumolie. Na de kuur volstaan 2 voetbaden per week.
  • WAXX ME - lichaamsontharingen: gezien de grote vraag neem ik de lichaamsontharingen terug op in het aanbod van Wellnesst.  Boek dus je afspraak voor een smooth skin bij jouw lente- of zomeroutfit.