Geweldige vaderdagpakketten voor geweldige papa's!

BLOG

Geweldige vaderdagpakketten voor geweldige papa's!

Geen inspiratie voor een leuk vaderdaggeschenk? Zoek niet verder. Bij Wellnesst vind je het geschikte cadeau!

MEN³ is een luxueus scheergamma geschikt voor iedere huid, zelfs voor de uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elke scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat. Het uitgesproken mannelijk parfum met toesten van sandelhout, leder en amber is bovendien onweerstaanbaar.

AANTREKKELIJKE VADERDAGPAKKETTEN:

-  Aftershave (€58)  of Parfum met GRATIS 4VOO Cleanser twv €19: De aftershave is dé ultieme afsluiter van jouw scheerritueel. Hydraterend en kalmerend effect op je huid, een subtiele geur die niet overheerst maar aantrekkelijk mannelijk is. Een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen of minerale oliën. De MEN³ parfum ruikt stoer, vernieuwend kruidig en toch klassiek. De perfecte combinatie van hout- en amber- met een subtiele toets ledergeur maakt deze parfum onweerstaanbaar Mannelijk Aantrekkelijk. Een geraffineerd geschenk, zowel voor jezelf als man als voor iemand anders.

-  Pre-shave gel & Aftershave (€98) met GRATIS 4VOO Moisturizer twv €29:  De Pre-shave is een lichte aangename gel die meteen een instant boost geeft én de huid voorbereidt op de scheerbeurt: maakt de huid soepeler, beschermt het, het mes glijdt beter (minder snijwondjes), verzacht de baardharen en zet ze goed rechtop. De Aftershave heeft een verzorgend effect en kalmeert geïrriteerde huid. Dé ultieme afsluiter van jouw scheerritueel. Hydraterend en kalmerend effect op je huid, een subtiele geur die niet overheerst maar aantrekkelijk mannelijk is. Een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen of minerale oliën

- MEN3 scheerpakket: Pre- Shave, Shaving cream & Aftershave (€138) met GRATIS barbiersmes twv €28:  De shaving cream is uniek onder de scheerzepen, gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier, voor een langdurig resultaat. Hypoallergeen parfum met toetsen van sandelhout, leder & amber. Key ingrediënts: babassus oil & sheabutter, vrij van parabenen & natriumlaurylsulfaat, geen minerale olieën en conservatieven.

-...

Wil je jouw papa laten genieten van zo'n heerlijk MEN³ cadeau? Er zal nog tal mogelijkheden. Vraag advies voor het meest geschikte cadeau.

Bel gerust om jouw vaderdagcadeau klaar te zetten (0478 79 83 32) of bestel via de webshop op www.wellnesst.be.